Medvind Media er ikke et tradisjonelt reklamebyrå – vi bruker den journalistiske verktøykassen.

Vi mener den mest effektive markedsføringen er troverdig og relevant merkevarejournalistikk.  Slik vi ser det, har tradisjonell annonsering langt på vei sluttet å fungere.

Vår metode går ut på skape og publisere innholdsclustere med kvalitetsinnhold. Slik hjelper vi kundene våre å oppnå bedre organisk synlighet og oppnå sine forretningsmessige mål

Vårt kjerneteam består utelukkende av skribenter med journalistisk erfaring som skaper innhold og leverer rådgivning av høy kvalitet – enten målet er omtale i media eller å utvikle nyhetsrommet på egne nettsider.

Vi har også spisskompetanse på mediehåndtering og utforming av klager til PFU.

Medvind Media har også oppdatert kunnskap om innholdsproduksjon for Facebook. Vi har blant annet bygd opp en av Trøndelags største Facebook-sider med godt over 30.000 følgere. Her har vi tilegnet oss kunnskap som vi gjerne deler med våre kunder.

Medvind Media lager også all innholdsmarkedsføring for nettavisa trondheim24.no.  Her kan du se noen eksempler på merkevarejournalistikk distribuert på trondheim24/facebook som har gitt kunden god valuta for investerte markedskroner:

Scandic Bakklandet:

Bli med inn i Midtbyens “hemmelige” restaurantperle

Meny Solsiden

Slik jobber de for å skape Trondheims beste matbutikk

Troll Restaurant

Topprestaurant i Trondheim halverer prisen på lutefisk

Mail: paul@medvindmedia.no

Telefon: 957 99 655

Dette er Medvind Media AS:

Medvind Media AS drives av Paul Jostein Aune, som har 20 års erfaring som journalist, ansvarlig redaktør og PR-rådgiver.

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *