I dette tilfellet hadde landets mest hardtslående forbrukerredaksjon, TV2 Hjelper deg, tatt turen til Trondheim for å lage kritisk forbrukerjournalistikk på en liten, lokal virksomhet.

Bare så det er sagt: Medvind Media AS er en sterk tilhenger av en fri presse som utøver kritisk journalistikk på vegne av forbrukerne.

Samtidig mener vi at det kan være klokt å søke profesjonell bistand for å sikre best mulig mediehåndtering i det som kan utvikle seg til en omdømmemessig krisesituasjon.

TV2 er en profesjonell redaksjon med store ressurser. Du vil dessuten møte intervjuteknikker og dramaturgiske grep, som utelukkende brukes for å gjøre dette til underholdning og “god TV”.

Medvind Media bidro med analyse, strategi og forberedelse av intervjuobjektet i forkant av intervjuet som ble gjort på “åpen gate” i Trondheim sentrum.

Vi var også tilstede under selve opptaket. Blant annet avbrøt vi intervjuet etter en halvtime, da intervjuobjektet etter vår vurdering hadde svart så godt som det var mulig og dessuten begynte å bli sliten.

Vi hadde også kontakt med redaksjonell ledelse i TV2 før og etter opptaket.

Ta kontakt for en gjennomgang av hva vi kan tilby dersom du eller din virksomhet skal bryne seg på kritisk journalistikk.

Vi har også bred erfaring med å vurdere/utforme klagesaker til PFU (Pressens faglige utvalg)

 

 

 

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.